Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 13 oktober 2017

Snaidero keuken in o.a. den Haag

Daarnet is de Snaidero keuken hier opgehaald voor project 784 in den Haag. Deze keuken staat ingepland voor montage door monteur Steef na het weekend. Van te voren is de plafondafzuigkap al gemonteerd door de aannemer van de klant. Het plafond kan dan immers al gestuct worden voordat de keuken geplaatst wordt.


De afgelopen week heeft Steef in Bavel gewerkt. Daar heeft hij de Snaidero keuken van project 750 geplaatst. Op de foto hier onder kun je zien hoe de keuken er vanmiddag bij stond (nog steeds in de beschermfolie). De plafondafzuigkap bij de klant in Bavel is eveneens van te voren gemonteerd.


Zo`n plafondafzuigkap kan overigens ook achteraf gemonteerd worden. Dit heeft monteur Niklas de afgelopen week gedaan bij de Snaidero keuken van project 752 in Middelburg. Ook bij deze klant is de afzuigkap van te voren geleverd, maar de aannemer zag de montage van de afzuigkap niet zitten. Daarom heeft Niklas hier de montage verzorgd achteraf.

Als de afzuigkap niet strak in het plafond gemonteerd kan worden is een verlaging nodig. En als het iets meer uren mag kosten dan kun je de rand van dat plafond aanpassen zodat het als het ware lijkt te zweven. Ik bedoel zoals bij onderstaande foto (de keuken van project 708 in Wolphaartsdijk).


De rand die dan ontstaat kun je dan natuurlijk ook voorzien van een LED strip. Maar zonder verlichting ziet het er natuurlijk ook heel netjes uit. Dit zie je bij onderstaande keuken (Snaidero keuken project 653 in Zuid Afrika).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten